Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP

Αντιγήρανση εδώ και τώρα!

Τι είναι λοιπόν το “PRP”:

Εκτός από τις κλασικές μεθόδους αντιγήρανσης και ανανέωσης, δηλαδή τα δημοφιλή botox σε συνδυασμό με fillers (υαλουρονικό οξύ) η πιο πρόσφατη και εξελιγμένη θεραπεία, την οποία όλες οι ενημερωμένες γυναίκες ήδη προτιμούν, είναι το PRP.

Το καταπληκτικό με αυτή τη μέθοδο είναι πως επιτυγχάνεται με τα υλικά του οργανισμού του ίδιου του ασθενή, δίχως δηλαδή τη χρήση «ξένου» ενέσιμου προϊόντος. Αξιοποιούμε τις επουλωτικές και αναπλαστικές ιδιότητες των στοιχείων του δικού μας αίματος από το πλάσμα του. Έτσι, γίνεται ένα φυσικό λίφτινγκ προσώπου που δεν αλλοιώνει καθόλου την έκφραση. Παίρνουμε δηλαδή με τον κλασικό τρόπο αίμα από τον ασθενή, το φυγοκεντρούμε και απομονώνουμε το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα για να εισχωρήσει με μικρά τσιμπηματάκια στο πρόσωπο, το λαιμό, το ντεκολτέ, τα χέρια ακόμα και στο τριχωτό της κεφαλής.

Με την ειδική συσκευή micronidling dermapen οδηγούμε τα έξυπνα βλαστοκύτταρα να κατευθυνθούν στις τραυματισμένες περιοχές που έχουν υποστεί αλλοίωση. Το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. Επίσης, για την θεραπεία αυτή, απαιτείται μονάχα μια ωρίτσα στο ιατρείο, παρατηρείται ένας ελαφρύς ερεθισμός για δυο μέρες μόνο, ενώ το κόστος ξεκινάει από 200 ευρώ.

Συστήνονται επισκέψεις τρεις – τέσσερις φορές το χρόνο.