Αποτρίχωση με Laser

Η Αποτρίχωση με Laser αφαιρεί οριστικά την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα από τα πόδια, το μουστάκι, το μπικίνι, την κοιλιά, την πλάτη (για τους άντρες), τις μασχάλες, αλλά και κάθε περιοχή που εμφανίζει τρίχες, εκτός από εκείνη γύρω από τα μάτια. Τα lasers αυτά εκπέμπουν ενέργεια, η οποία απορροφάται από τη χρωστική της τρίχας, τη μελανίνη, φτάνει στο θύλακά της και με τη θερμότητα που παράγει, τον καταστρέφει. Συχνά ο θύλακας δεν καταστρέφεται με την πρώτη συνεδρία, όμως αδυνατίζει πολύ και έτσι η τρίχα που παράγει είναι πολύ πιο λεπτή.

Σταδιακά και με επαναλαμβανόμενες εφαρμογές, ο θύλακας καταστρέφεται και σταματά να παράγει τρίχες. Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από την ανταπόκριση της τρίχας, αλλά συνήθως χρειάζονται από 6-10 συνεδρίες για οριστικά αποτελέσματα.

Alexadrite CANDELA Gentle Laser

Η πρώτη επιλογή σε laser Αλεξανδρίτου με μόνιμα αποτελέσματα αποτρίχωσης σε κάθε τύπο επιδερμίδας.

Το σύστημα αποτρίχωσης GentleLASE του Οίκου Candela Laser Corporation είναι ένα σύγχρονης τεχνολογίας σύστημα, κατάλληλο για αποτρίχωση, ευρυαγγείες κάτω άκρων χρώματος μπλε (1.0 έως 3.0 mm) και γεροντικές κηλίδες άκρας χειρός, προσώπου. Πρόκειται για σύστημα LASER τύπου Alexandrite, long pulse (3msec), με το μεγαλύτερο SPOT SIZE (6/8/10 mm, 12/15/18 mm) και το ΜΟΝΑΔΙΚΟ σε ευκολία χρήσης και αποτελεσματικότητα, ενσωματωμένο σύστημα δυναμικής ψύξης της επιδερμίδας (Dynamic Cooling Device) δια ψεκασμού κρυογενίου.