Λίφτινγκ με νήματα

Είναι γεγονός ότι οι γυναίκες που μέχρι πρότινος φοβόντουσαν το νυστέρι, πλέον με αυτή την εφαρμογή, το ενέσιμο lifting με νήματα PDO νιώθουν ασφάλεια!

Τα πλεονεκτήματα του lifting με νήματα PDO

  • Είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος που προσφέρει άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα, ανώδυνα.
  • Ενδείκνυται για άτομα που θέλουν ν’ αποφύγουν το νυστέρι και δεν αφήνει σημάδια ή ουλές στο δέρμα.
  • Χωρίς χειρουργείο, γίνεται ένα λίφτινγκ που μειώνει τη χαλάρωση του προσώπου.

Τι είναι το ενέσιμο lifting με νήματα PDO;

Το ενέσιμο lifting με νήματα PDO αποτελείται από 100% βιο-απορροφήσιμα νήματα. Είναι μια απολύτως ασφαλή μέθοδος με ένα υποστηρικτικό πλέγμα το οποίο ανορθώνει και υποστηρίζει τους ιστούς του προσώπου. Χρησιμοποιείται και στο σώμα.

 

 

Σε ποιους απευθύνεται το ενέσιμο lifting με νήματα PDO;

Σαφώς σε άτομα άνω των 35 ετών, σε γυναίκες και άνδρες όμως. Ωστόσο, έχουμε και περιπτώσεις νεοτέρων που έχουν από ήπια μέχρι και σημαντική χαλάρωση αλλά δεν επιθυμούν να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση.

Οι περιπτώσεις που το εφαρμόζω εγώ είναι μετά από εγκυμοσύνη, σε περιπτώσεις χαλάρωσης για οποιοδήποτε λόγο, όπως μετά από απότομη απώλεια βάρους. Επίσης, εφαρμόζεται σε λεπτό γονιδιακά δέρμα (διάφανο) και κυρίως σε φωτογηρασμένα δέρματα.

 

Σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται το ενέσιμο lifting με νήματα PDO;

Θα ξεκινήσουμε από πρόσωπο: οβάλ (σχηματισμός) πόδι χήνας, ρυτίδες κάτω από τα μάτια, παρειές προσώπου – μάγουλα, στη γραμμή γνάθου, στο μέτωπο, στο μεσόφρυο και στον λαιμό.

Όσο για το σώμα: στην κοιλιακή χώρα, στα μπράτσα, στους γλουτούς και στο εσωτερικό των μηρών.

 

 

Πόσο διαρκεί η θεραπεία με ενέσιμο lifting με νήματα PDO;

Εκτός από το αποτέλεσμα που είναι εντυπωσιακό και άμεσο, η κάθε συνεδρία θεραπείας διαρκεί 30-40 λεπτά και αμέσως μπορεί να ασχοληθεί κάποιος με το καθημερινό του πρόγραμμα.

Το τελικό αποτέλεσμα το βλέπουμε σε 4 με 6 μήνες. Η διάρκεια του τελικού αυτού αποτελέσματος είναι περίπου 18 μήνες.

Θεωρείται οικονομικό;

Είναι μια θεραπεία με χαμηλό σχετικά κόστος.

Το καλύτερο σε αυτήν την θεραπεία, δεν είναι δεσμευτική, συνδυάζεται άριστα και με άλλες θεραπείες στο πρόσωπο όπως τις ραδιοσυχνότητες,το Botox, τα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος και άλλες εφαρμογές laser.