Μεσοθεραπεία Σώματος – Ραγάδες – Χέρια – Λιπόλυση – Κυτταρίττιδα

Η Μεσοθεραπεία Σώματος αφορά έγχυση φωσφατιδυλχολίνης στα σημεία που παρουσιάζουν τοπικό πάχος (μηροί, γλουτοί, περιφέρεια, κοιλιά, γάμπες, βραχίονες, γόνατα, πλάτη). Οι ενέσεις διαλύουν το λίπος.

Ο γιατρός με μικρές βελόνες εγχύει τοπικά συγκεκριμένα συστατικά, ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλει να πετύχει. Έτσι στην κυτταρίτιδα το κοκτέιλ μπορεί να περιλαμβάνει φωσφατιδυλχολίνη, καφεΐνη, βιταμίνες, προκαΐνη, πεντοξυφυλλίνη, οι οποίες έχουν λιπολυτική και συσφιγκτική δράση και βοηθούν στην αποβολή των τοξινών.

Η θεραπεία είναι σχετικά ανώδυνη, αφού οι βελόνες που χρησιμοποιούνται για να περάσουν τα συστατικά στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος είναι πολύ μικρές.

Σμιλεμένη κοιλιά – Κυτταρίτιδα με λεμφικό μασάζ – “Endermologie” – LPG Silhouette

Στην περιοχή που εμφανίζεται η κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος, η μικροκυκλοφορία δεν είναι καλή, γιατί η αιμάτωση δε γίνεται σωστά.

Το Endormologie lpg silhouette βασίζεται σε λειτουργία κυλίνδρων, οι οποίοι με ελεγχόμενη συμπίεση εφαρμόζονται στις περιοχές που υπάρχει το πρόβλημα.

Το αποτέλεσμα; Η μικροκυκλοφορία βελτιώνεται και η περιοχή αιματώνεται. Η οξυγόνωση της περιοχής οδηγεί στην αποβολή των άχρηστων υγρών και των τοξινών από τα σημεία του σώματος που εμφανίζεται ο φλοιός πορτοκάλι και το τοπικό πάχος. Η διαδικασία είναι χαλαρωτική και παρέχει μια αίσθηση ευεξίας.

Κάθε θεραπεία διαρκεί περίπου 60 λεπτά και γίνεται 2 με 3 φορές την εβδομάδα. Κατά τη διάρκεια κάθε συνεδρίας φοράτε ένα ειδικό κορμάκι – LPG bodywear – το οποίο διευκολύνει την κίνηση των κυλίνδρων. Για να φανεί το τελικό αποτέλεσμα και να αποκτήσετε ένα πιο αδύνατο και καλλίγραμμο σώμα με πιο απαλό και σφιχτό δέρμα, χωρίς κυτταρίτιδα, χρειάζονται περίπου 10 θεραπείες.