Πανάδες – Κηλίδες – Μέλασμα Πρόσωπο Χέρια

Ανάπλαση με peeling: Οι σκουρόχρωμες κηλίδες και τα στίγματα αφαιρούνται σταδιακά από τη ράχη του χεριού με peeling τριχλωροοξικού οξέος. Θα πρέπει για ένα μεγάλο διάστημα να προσέχετε την έκθεση των χεριών σας στον ήλιο και να χρησιμοποιείτε αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας.

Ανάπλαση με ενέσιμο υαλουρονικό οξύ: Με αυτή τη μέθοδο ο γιατρός εκχέει στο δέρμα με τη βοήθεια μικροενέσεων διαλυμένο υαλουρονικό οξύ, που βελτιώνει την όψη και την υφή του δέρματος.

Με laser: Για αντιμετωπιστούν οι κηλίδες και οι δυσχρωμίες των χεριών απαιτείται η χρήση ενός laser αποχρωματισμού που προκαλεί επιφανειακό μηχανικό και θερμικό τραυματισμό στα προβληματικά σημεία, όπου στη συνέχεια το δέρμα σκουραίνει και έπειτα από 10 – 14 ημέρες ξεφλουδίζει και αρχίζει να επανέρχεται στο κανονικό του χρώμα, χωρίς πανάδες και δυσχρωμίες. Για την καταπολέμηση κηλίδων θα χρειαστούν 3 επισκέψεις, με απόσταση περίπου ενός μήνα μεταξύ τους, ενώ για την ανάπλαση 3 – 4, με απόσταση 4 – 6 εβδομάδων μεταξύ τους. Φυσικά οι δύο θεραπείες μπορούν να πραγματοποιηθούν και συνδυαστικά – GENTLE LASER ALEXANDRITE.